УКР РУС

"Відібрав очки у "свого" тренера", – Маєвський про матч з Динамо Хацкевича

21 вересня 2018 Читать на русском

Білоруський легіонер Астани Іван Маєвський після матчу в Києві зазначив, що нічия проти Динамо є гарним результатом для Астани, а йому було приємно грати проти Хацкевича – особливого тренера в його кар'єрі.

"Я вважаю, що зароблене очко на виїзді – це гарний результат для нас. Звичайно, ми очікували, що Динамо буде грати в атакуючий футбол. Все-таки вони грали вдома, до того ж останні матчі в них були невдалими. Їм потрібно було реабілітуватися та набирати очки.

В принципі, Динамо і грало в атаку. Перший тайм ми почали, мабуть, не дуже добре. Потім все ж таки трохи налагодили гру, були моменти. У другому таймі нам десь пощастило. Динамо могло забити і повести з більш комфортним рахунком. Але у підсумку все для нас закінчилося добре.

Динамо – Астана – 2:2 – відео голів та огляд матчу

Я не знаю, чи є це сенсацією. Мабуть, про це краще запитати у гравців та тренерів Динамо. Але для нас це непоганий результат. Все-таки набрали очко на виїзді, програючи в рахунку.

Якби сказали перед матчем з Динамо, що буде 2:2? Я думаю, ми б погодилися на такий рахунок. Чому ні? По такій грі 2:2 для нас гарний рахунок.

Після голу в роздягальню тренер нічого не казав, просто підбадьорив. Сказав, що потрібно грати після перерви так, як грали другу половину першого тайму. Тому що там ми, в принципі, налагодили гру, вибігали в хороші атаки. Тренер сказав заспокоїтися та грати в свій футбол.

Хацкевич? Звичайно, Олександр Миколайович для мене особливий тренер. Це тренер, який мене вперше викликав до збірної, при якому я заграв у збірній Білорусі. Звичайно, було приємно грати, і відібрати очки у "свого" тренера, скажімо так.

Чи підказував я щось партнерам та тренерам про Хацкевича? Та ні, такого не було. Оскільки є тренерський штаб, який розібрав гру Динамо. Вони підказали нам сильні та слабкі сторони суперника. Тому я не приймав участь у цьому процесі", – сказав він журналістам, відповідаючи на питання кореспондента Футбол 24 після матчу на НСК Олімпійський у четвер.

Динамо – Астана: психологічна яма киян та Вербіч як головний симптом недуги, або Коли Хацкевичу вкажуть на двері?