УКР РУС

Відчувши подих "Наполі". "К'єво" - "Ювентус" - 1:2. ВІДЕО

3 лютого 2013 Читать на русском

Чотирнадцять ударів у напрямку воріт, шість з яких - у площину. Не дивно, що два із них виявилися результативними.

Та попри це, легкою перемогу “Старої Синьойори” у цій грі назвати важко. Гравці “К'єво” били хоча й менше, зате прицільніше - з трьох м'ячів, які були відправлені у напрямку воротах Буффона, жоден не пролетів повз них. Але про все по порядку.

Неабиякі проблеми у “Летючих віслюків” розпочалися вже майже в дебюті матчу - на 10-ій хвилині Матрі змусив вперше капітулювати Пуджоні. Вдруге голкіперу “К'єво” довелося виймати м'яча із сітки на 41-ій хвилині, після чудової комбінації, розіграної Джовінко та Ліхштайнером.

Здавалося, що після такої першої 45-хвилинки гравці “Ювентуса” заб'ють супернику ще не один гол. Але веронцям допомогла подвійна заміна. Ачербі та Сеймур, які вийшли зі стартових хвилин другого тайму, неабияк пожвавили гру “віслюків”, що й призвело до голу Теро на 52-ій хвилині.

Одразу ж після цього на куражі господарі спробували зрівняти рахунок, але “б'янконері” не те що вистояли, а згодом знову взяли ініціативу у свої руки, тобто ноги. Мабуть згадали, що у спину їм дихає “Наполі”, який вчора переміг “Катанію”.

Під завісу матчу гравці “К'єво” ще спробували організувати декілька атак, але жодна із них не стала бодай трохи небезпечною. 2:1 у підсумку - “Ювентус” і далі випереджає “Наполі” на відстань однієї перемоги.

“К'єво” - “Ювентус” - 1:2 (0:2)

Голи: Теро, 52 - Матрі, 10, Ліхштайнер, 41

Попередження: Сесар, 35, Кофі, 63 - Де Чельє, 71