УКР РУС

"Відчуваю себе частиною великої сім'ї", – Ярмоленко розповів про перші голи в АПЛ і адаптацію у Вест Хемі

23 вересня 2018 Читать на русском

Вінгер Вест Хема Андрій Ярмоленко адаптовується в чемпіонаті Англії. За його словами, все проходить чудово.

"Звичайно, я дуже щасливий, що забив 2 голи у ворота Евертона, оскільки забити їх в Англії – це важливий момент у моєму житті.

Український CR7 затьмарює своїх критиків: як фанати Вест Хема кайфували від красивого дублю Ярмоленка у ворота Евертона

Дуже приємно, що Вест Хем минулого тижня переміг. Тепер у кожного на обличчі посмішка, чого не було раніше. Однак зараз ми повинні забути про той матч. Завжди приємно тримати в голові щось хороше, але нам потрібно думати про наступну гру.

Ми повинні вдосконалюватися та слухати нашого тренера. До матчу з Евертоном готувалися, як одна команда, і це принесло успіх. Я думаю, ми на правильному шляху. Потрібно просто важче працювати, щоб підняти Вест Хем у турнірній таблиці.

Ярмоленко: Ми не боїмося Челсі – налаштовані на те, що зможемо їх обіграти

Початок сезону був далеким від ідеального. Я б навіть сказав – бідним, адже за 4 матчі ми не набрали жодного очка. Однак спільна робота над зміною ситуації принесла перемогу в поєдинку з Евертоном. Ми дійсно цього дуже хотіли.

З першого дня у Вест Хемі я відчуваю себе частиною великої сім'ї. Всі дуже дружні, постійно жартують, тому я почуваюся тут, як вдома", – сказав Андрій Ярмоленко в інтерв'ю офіційному сайту Вест Хема.

Оновлений Ярмоленко, жорстка розмова і ще 5 причин – чому Вест Хем здобув першу перемогу в АПЛ