УКР РУС

Відбір на Євро-2016. Ісландці їдуть у Францію, а Де Россі з героя перетворився на антигероя

6 вересня 2015 Читать на русском

В останніх матчах першого ігрового дня 8-го туру кваліфікації чемпіонату Європи-2016 лідери своїх груп, окрім ісландців, перемогли, а також було зафіксовано аж 5 вилучень.

В 8 турі в рамках відбору на Євро-2016 Боснія і Герцеговина на власному полі приймала аутсайдера групи B Андорру. Гра завершилася прогнозованою перемогою господарів із рахунком 3:0. Голи до свого активу записали Бічакчіч, Джеко та Луліч. Однак варто відзначити, що команди ще й заробили по вилученню.

В іншій грі цієї шістки бельгійці лише на останніх хвилинах зуміли вирвати виїзну перемогу над Кіпром, який займає передостаннє місце. Голом відзначився Азар.

В групі H лідери італійці перемогли болгар. Героєм поєдинку з кожного погляду став Даніеле Де Россі, який, окрім голу, записав ще до свого активу вилучення. Також червону картку заробив болгарин Міцанські.

В конгломераті А навіть нічия та вилучення в матчі з аутсайдерами Казахстаном не завадила ісландцям вперше вийти на чемпіонат Європи, який в 2016 році відбудеться у Франції.

Євро-2016. Кваліфікація

Боснія і Герцеговина - Андорра - 3:0  ВІДЕО

Голи: Бічакчіч, 14, Джеко, 30, Луліч, 45

Вилучення: Бешич, 63 - Родрігес, 64

Ісландія - Казахстан - 0:0  ВІДЕО

Вилучення: Гуннарсон, 89 (Ісландія, друга жовта)

Італія - Болгарія - 1:0  ВІДЕО

Гол: Де Россі, 6 

Вилучення: Де Россі, 55 - Міцанські, 56

Кіпр - Бельгія - 0:1  ВІДЕО

Гол: Азар, 86

Читайте також:
Кваліфікація Євро-2016. Тотальний Арда Нідерландам та чергове фіаско Срни і Віди

Групи кваліфікаційного раунду Євро-2016