УКР РУС

Відбір на Євро-2016. Азербайджан на власному полі втримав нічию з Хорватією

3 вересня 2015 Читать на русском

В першому осінньому матчі відбору на Євро-2016 зустрічалися збірні хорватських наставників - Азербайджан Просінечкі приймав Хорватію Ковача.

В 7-му турі кваліфікації Євро-2016 Азербайджан на "Баксель Арені" зустрічався з Хорватією, яка лідирувала в групі. Гра завершилася сухою нічиєю - 0:0.

Протягом всього матчу домінували підопічні Ніко Ковача. Крім того, "картаті" мали кілька гострих моментів, однак розписатися у воротах Агаєва так і не змогли. Зокрема варто відзначити численні гарматні удари Перішича, Манджукіча та Ковачіча. Підопічні Роберта Просінечкі своєю чергою   прокинулись лише в другій половині - спочатку Назаров на 48 хвилині вистрілював з лінії карного, а на 62-й Гурбанов пробивав головою, проте в обох випадках відмінну реакцію продемонстрував Даніель Субашич. Зрештою до кінця поєдинку жодна з команд так і не забила.

У підсумку "суха нічия", а хорвати й надалі залишаються лідерами групи. Азербайджан продовжує займати передостанню 5-у сходинку.

Євро-2016. Кваліфікація. 7 тур

Азербайджан - Хорватія - 0:0  ВІДЕО

Склади команд:

Азербайджан: Агаєв, Назаров (Паскуаль, 90), Садігов, Гусейнов, Дашдеміров, Гараєв, Аміргулієв, Мірзабеков, Ісмаїлов, Курбанов (Садігов, 63), Курбанов (Надіров, 79)

Хорватія: Субашич, Чорлука, Врсалько, Віда, Праньїч, Модріч (Брозовіч, 71), Бадель (Ковачіч, 59), Ракітіч, Перішич (Калініч, 83), П'яца, Манджукіч