УКР РУС

Відбір до Євро-2016. Австрія їде до Франції й виводить Росію на друге місце, Швеція ризикує пролетіти

8 вересня 2015 Читать на русском

Австрійці на виїзді розгромили шведів і офіційно оформили перше місце та право зіграти у фінальній частині Євро за два тури до завершення кваліфікації.

Група Н

Ібрагімовіч вийшов у стартовому складі проти австрійців, однак нічого вдіяти не зміг. Златан розпечатав ворота гостей лише у компенсований час. Ще у першому таймі зусиллями Алаби й Харніка зробили комфортну перевагу. А наприкінці матчу Янко добив скандинавів, втретє розписавшись у воротах Ісакссона. Завдяки цій перемозі Австрія забезпечила собі першу сходинку і пряму путівку до Франції.

В іншому матчі цієї групи Росія не помітила Ліхтенштейн. Покером у грі відзначився Дзюба. А росіяни після поразки шведів піднялися на другу сходинку за два тури до закінчення кваліфікації.

Чорногорці на виїзді здолали Молдову. І наблизилися до Ібрагімовіча й Ко впритул – на відстань одного залікового балу. Але у Чорногорії складніший календар на фінальному відрізку. Йоветічу й Ко доведеться ще зіграти з австрійцями, яким, щоправда, вже нічого не потрібно, і росіянами, які будуть намагатися фінішувати другою. Шведи ж зустрінуться з Ліхтенштейном та Молдовою.

Група Е

 В очній зустрічі Словенії та Естонії господарі здобули мінімальну перемогу й обійшли естонців. Таким чином, словенці піднялися на третє місце, що дає право у стикових матчах поборотися за поїздку до Франції.

Читайте також про інші матчі ігрового дня в нас на сайті.

Група Н

Швеція – Австрія – 1:4 (0:2)  ВІДЕО

Голи: Ібрагімовіч, 90+1 Алаба, 9, Харнік, 38, 88, Янко, 77

Ліхтенштейн – Росія – 0:7 (0:3)  ВІДЕО

Голи: Дзюба, 21, 45, 73, 90, Кокорін, 40 (пенальті), Смолов, 77, Дзагоєв, 85

Вилучення: Кауфманн, 40 (Л), пряма червона

Молдова – Чорногорія – 0:2 (0:1)  ВІДЕО

Голи: Савіч, 9, Рацу, 65 (автогол)

Група Е

Словенія – Естонія – 1:0 (0:0)  ВІДЕО

Гол: Беріч, 63