УКР РУС

Відбір до ЧС-2022: гол Мессі не допоміг Аргентині перемогти Чилі, екс-форвард Шахтаря дублем приніс перемогу

4 червня 2021 Читать на русском

Відбулись поєдинки 5-го туру кваліфікації до Чемпіонату світу в Південній Америці. Читайте звіт про поєдинки на "Футбол 24".

Відбір до ЧС-2022, 5-й тур. Південна Америка

Болівія – Венесуела – 3:1

Голи: Морено, 5, 83, Бехерано, 60 – Чансельйор, 26

Уругвай – Парагвай – 0:0

Аргентина – Чилі – 1:1

Голи: Мессі, 23, (пен.) – Алексіс Санчес, 36

Перу – Колумбія – 0:3

Голи: Міна, 40, Урібе, 49, Луїс Діас, 55

Вилучення: Трауко, 45 – Муньйос, 59

Болівія впевнено здолала Венесуелу. Головним героєм став екс-нападник Шахтаря Марлос Морено, який відкрив рахунок на 5 хвилині та оформив дубль на 83-й. Чансельйор один м'яч відквитав, а до гольових здобутків Морено долучився Бехарано.

Копа Амеріка офіційно відбудеться у Бразилії

Уругвай та Парагвай так і не змогли забити бодай гол на двох. Суарес та Ко більше часу провели в атаках, але їм забракло влучності (лише 2 удари в площину з 12 загальних), а парагвайці більше оборонялись, хоча також намагались гостро відповідати.

Аргентина також не змогла здобути перемогу, хоча вигравала впродовж зустрічі в Чилі. Лаутаро заробив пенальті на 23 хвилині, який холоднокровно розвів Браво та м'яч по різних кутах. Чилійці відповіли зі стандарту – подача зі штрафного, скидка Меделя і Санчес з кількох метрів розстріляв ворота суперника. У другій половині Аргентина багато атакувала, проте так і не змогла пробити оборону та залишилась з одним набраним балом після цієї зустрічі.

Колумбія на виїзді розгромила Перу. В першій половині Міна відкрив рахунок у зустрічі, а за 5 хвилини Трауко залишив перуанців у меншості. Урібе та Луїс Діас зробили перевагу розгромною, після чого Муньйос вирівняв склади, отримавши пряму червону.

Таким чином, лідером залишається Бразилія з 12 очками та матчем у запасі, Аргентина друга з 11 пунктами. На ще три путівки наразі претендують Еквадор (9 очок), Парагвай та Уругвай (по 7 балів). Колумбія ж має гіршу різницю м'ячів, маючи також 7 пунктів.

Україна – Північна Ірландія: 9 гравців основи визначили – сенсаційний джокер Шевченка і новий лідер збірної