УКР РУС

Відбір до ЧС-2018: Португалія розгромила Угорщину завдяки дублю Роналду

25 березня 2017 Читать на русском

У 5 турі кваліфікації до чемпіонату світу піренейці без проблем впоралися з угорськими гостями (3:0).

Португальці з перших хвилин заволоділи ініціативою і регулярно створювали моменти біля воріт гостей. Найбільша небезпека традиційно йшла від Роналду, який завдавав потужних ударів з дальньої відстані. Однак до взяття воріт призвела класно розіграна комбінація. Роналду відпасував наліво на Геррейро, той прострілив вздовж воріт, а Сілва з кількох метрів проштовхнув м'яч у сітку. Через декілька хвилин Адріен виступив вже в ролі асистента. Він відкинув м'яч на Роналду, який лівою ногою з-під захисника влучив у ближню "шістку" та подвоїв перевагу чемпіонів Європи.

По перерві ситуація кардинально не змінилася. Господарі продовжували атакувати, а гості діяли виключно в захисті. Третій гол у ворота Гулачі назрівав і трапився у середині другого тайму. Куарежма на куті штрафного майданчика заробив штрафний, а Роналду класним ударом у дальній кут перетворив його у взяття воріт. Після цього португальці без проблем довели матч до розгромної перемоги, не давши суперникам жодного шансу.

Таким чином, Португалія набрала 12 очок, закріпилася на другому місці групи В та збільшила відрив від Угорщини, в активі якої залишилося лише 7 пунктів.

Відбір до ЧС-2018, 5 тур

Португалія – Угорщина – 3:0

Голи: Сілва, 32, Роналду, 36, 65