УКР РУС

Віда пропустить тиждень зборів через травму

1 липня 2015 Читать на русском

Наставник "Динамо" Сергій Ребров розповів про новачків команди та стан здоров'я гравців.

"Наш новачок Петровіч - це футболіст, який виконує дуже великий обсяг роботи на полі. Він добре грав в Англії, в "Блекберні", і в Туреччині. Ті матчі, які я бачив за його участі, ті рекомендації, які мені давали, мені дуже сподобалися. І найголовніше, після розмови з ним я переконався, що хлопець приїхав сюди, аби дійсно завойовувати місце в основному складі. Він переконав нас, що буде старанно працювати, бо прагне грати в київському "Динамо".

Запрошення молодих гравців на збори? По іграх цих хлопців, Ягодінскіса і Мякушка, я бачив їх прогрес, їх бажання грати. Тому вони були запрошені на цей збір. Звичайно, можна було взяти більше молодих футболістів, але у нас є на всі позиції по два, а на деякі і по три футболісти. Немає сенсу везти гравців тільки для того, щоб вони милувалися краєвидами. Так, безумовно, вони будуть старанно працювати, але у нас на цьому зборі недарма дуже багато ігор, адже кожен повинен отримати певне навантаження. А молоді хлопці можуть отримати таке саме ігрове навантаження і в молодіжній команді.

Щодо Домагоя Віди, то, на жаль, у нього була мікротравма, ще коли він грав за збірну. У перший день збору йому зробили МРТ, яка виявила, що у нього все ще є мікротравма. Сподіваюся, що протягом тижня він повернеться до основної групи", - повідомив Ребров.