УКР РУС

Віда: Повинен забути свої емоції щодо України та допомогти збірній Хорватії

8 жовтня 2017 Читать на русском

Захисник збірної Хорватії Домагой Віда відповів на запитання журналістів напередодні важливого матчу відбору до ЧС-2018 проти України.

"Після зміни головного тренера вся відповідальність лежить на гравцях. Ми повинні виконати установки нового наставника та викластися на повну в майбутному матчі. Хорватія намагається забути попередні невдалі поєдинки та зосередитися на протистоянні з Україною.

Збірна України – команда професіоналів. Маємо попрацювати над своїми помилками і добре підготуватися, щоб обіграти завтрашнього суперника.

Україна – Хорватія: передматчева прес-конференція Андрія Шевченка

Україна – це для мене другий дім. Однак, одягнувши футболку хорватської збірної, я мушу повністю забути свої емоції щодо України та допомогти Хорватії в цьому матчі.

Звичайно, буде незвично, що "Олімпійський" вболіватиме проти мене. Але наша збірна звикла грати на великих стадіонах і витримувати тиск вболівальників опонента.

Ярмоленко: Віддамо всі сили, щоб не було соромно дивитися в очі вболівальникам

Марлос – прекрасний гравець, який здатен створити нам проблеми, але якщо ми будемо діяти, як єдине ціле, то зможемо впоратися і Марлосом, і з Ярмоленком, і з іншими сильними гравцями суперника", – сказав Домагой Віда на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, матч Україна – Хорватія відбудеться 9 жовтня на НСК "Олімпійський". Поєдинок 10 туру відбору ЧС-2018 розсудить Фелікс Брих. Перед грою збірна Хорватії втратила Ніколу Калініча та ще кількох зірок.