УКР РУС

Віда, Мораєс і Корзун зможуть зіграти проти Карпат

27 жовтня 2017 Читать на русском

Головний лікар Динамо Леонід Миронов розповів про кадрові новини в київському клубі.

"У загальній групі вже тренуються і готуються до матчу з Карпатами і Віда, і Мораєс, і Корзун – у них вже жодних проблем немає. Після матчу з Олександрією у кількох гравців були невеликі проблеми, але ми їх оперативно діагностували і ліквідували. У п'ятницю вже усі тренувалися в загальній групі – і Шепелєв, і Мбокані, у якого був незначний забій м'яза, і інші хлопці.

Три-чотири дні ще необхідно Циганкову, щоб почати працювати з м'ячем і приєднатися до тренувань в загальній групі. Поки ж він закінчує цикл спеціальних вправ, який йому призначив німецький тренер по біокінематиці, який проводив у нас майстер-клас. Він здійснює корекцію всього тазостегнового кільця нашого півзахисника. Віктор уже бігає і виконує пристойний обсяг роботи.

А ось Микиті Бурді знадобиться більш тривала реабілітація – йому зробили повторну операцію на пахових кільцях, яку, як і першого разу, проводила німецький професор Ульріха Мушавек. З Німеччини Микита відразу ж вирушив на реабілітацію до Сербії, до відомого європейського реабілітолога Андре. Там він пробуде тиждень, а потім повернеться до розташування команди, де продовжить реабілітацію", – цитує Миронова офіційний сайт Динамо.

Сидорчук пройшов обстеження в Барселоні

Нагадаємо, матч 14 туру УПЛ Карпати – Динамо відбудеться в неділю, 29 жовтня. Час початку гри – 19:30.