УКР РУС

Від ватиканського диму до FІFA-17. Як клуби оригінально оголошують про трансфери нових футболістів

5 липня 2017 Читать на русском

Європейські клуби вигадують щоразу нові "фішки", аби привернути увагу до трансферу футболіста чи призначення нового головного тренера.

Намагаючись бути креативними, клуби почали знімати різноманітні відеоролики, де часто головними героями стають самі футболісти-новачки.

Для прикладу, Ліверпуль показав у твіттері незнайомця, який на смартфоні переглядає твіти про можливий переїзд Мохамеда Салаха на "Енфілд", а в підсумку виявляється, що це сам єгиптянин, вже одягнений у футболку мерсисайдського клубу.

Ще одна ліверпульська команда Евертон також інтригувала своїх фанів до останньої секунди, демонструючи приїзд у клубний офіс Деві Клаасена та Сандро Раміреса.

Ще оригінальнішою виявилась Астон Вілла, яка анонсувала трансфер Террі, вигадавши переписку між президентом клубу Тоні Ся та головним тренером команди Стівом Брюсом.

Рома ж, представляючи своїм фанам Лоренцо Пеллегріні, використала футбольний симулятор FIFA-17. Гравець взяв у руки джойстик та поклав ефектну "банку" у дальню дев'ятку.

А ось креативу Крістал Пелас потрібно аплодувати стоячи. Коли стало відомо, що команду очолить Франк де Бур, клуб запостив у твіттері, як з будиночку підіймається білий дим, на зразок обрання Папи у Ватикані.

Відзначився і Вест Бромвіч, який шокував свого фаната відео-відповіддю на запитання про новачків команди. Джей Родрігес сам поспілкувався з допитливим уболівальником.

Найбожевільніші умови трансферів в історії футболу: від мільярда євро до поїдання овечого яєчка