УКР РУС

"Ви тренер, маєте ліцензію?": Петраков посварився з журналістом після поразки Вірменії від Туреччини

25 березня 2023 Читать на русском

Головний тренер збірної Вірменії Олександр Петраков вже встиг потрапити у скандал після першого матчу на чолі національної команди.

"Ви тренер, маєте ліцензію? (Журналіст відповідає, що має ліцензію С – прим.). Маєте? Дуже добре, можете подати свою кандидатуру на посаду головного тренера збірної, будете тренувати. Якщо ви кажете, що я запізнився (з замінами – прим.), дорікаєте мені цим, а з ліцензією С некрасиво так говорити тренеру, який має ліцензію Pro. Це перше.

Гіркий дебют Петракова у відеоогляді матчу Вірменія – Туреччина – 1:2

Я не вважаю, що я запізнився з замінами. Я людей ще взагалі нікого не знаю. Я тільки побачив хлопців, тиждень тому дізнався, хто на якій позиції грає. Для того, щоб щось робити, треба більше дізнатись. Ви розумієте, про що йдеться, хто розуміється у футболі. За тиждень неможливо вивчити хлопців, їхні можливості, куди кого поставити, кого випустити, як підсилити гру і так далі. Хочете звинувачувати – звинувачуйте", – сказав Петраков на післяматчевій прес-конференції.

Зауважимо, що Вірменія в першому матчі під керівництвом Петракова поступилась Туреччині (1:2), але забила історичний гол – перший м'яч у ворота турків.

Петраков дебютував за Вірменію з історичного моменту та поразки Туреччині, приниження Білорусі: відбір Євро-2024