УКР РУС

Ветерани "Динамо" зіграли в Долинській з нагоди Дня Незалежності України

26 серпня 2016 Читать на русском

В місті Долинська Кіровоградської області відбулася товариська зустріч між командами ветеранів "Долинська" та київського "Динамо" з нагоди 25-ї річниці Незалежності України та відкриття реконструйованого стадіону "Колос".

Відзначимо, що підопічні Андрія Біби та Володимира Мунтяна прибули до містечка в Кіровоградській області у зірковому складі: Володимир Трошкін, Володимир Веремеєв, Олексій Михайличенко, Анатолій Дем’яненко, Володимир Безсонов, Олег Кузнецов, Іван Яремчук, Василь Рац, Андрій Несмачний, Всеволод Романенко, Юрій Дмитрулін, Віктор Мороз, Сергій Беженар, Віталій Косовський, Максим Шацьких та Ігор Бєланов.

Сам поєдинок вийшов видовищним, команди грали в атакувальний футбол, боролися за кожен м’яч, а глядачі, які вщент заповнили стадіон "Колос", зробили неймовірну атмосферу матчу та забезпечили теплий прийом командам. Вони підтримували як своїх футболістів, так і динамівців, насолоджуючись кожним красивим епізодом за участі зіркових гостей. Зустріч завершилася із рахунком 3:1 на користь киян.

До слова, організатори визнали найкращим гравцем матчу володаря "Золотого м’яча" 1986 року Ігоря Бєланова та вручили спеціальний приз.

Календар матчів "Динамо" у Лізі чемпіонів

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях