УКР РУС

"Вест Хем" героїчно вирвав перемогу в МЮ

11 травня 2016 Читать на русском

У перенесеному матчі 35 туру АПЛ "Вест Хем" на стадіоні "Болейн Граунд" героїчно вирвав перемогу у "Манчестер Юнайтед" (3:2).

Нагадаємо, що початок матчу був перенесений на 45 хвилин через безлади перед стадіоном, які влаштували фанати "Вест Хема": вболівальники атакували автобус МЮ.

"Вест Хем" натиснув на ворота МЮ з перших хвилин і створив кілька хороших гольових нагод. Рахунок зміг відкрити Сахо на 10-й хвилині матчу. Незадовго після цього лондонці забили вдруге, але арбітр справедливо відмінив взяття воріт - під час подачі м'яч вийшов за лінію воріт.

МЮ взявся відіграватись у другому таймі. На 51-й хвилині Антоні Мартіаль зрівняв рахунок, а на 72-й француз вивів команду вперед.

Проте "Вест Хем" не знітився і в наступні 10 хвилин не лише встановив паритет, але й повів у рахунку. Голи забивали Антоніо та Рід. Гравці скористались провалом у діях центральних оборонців МЮ, які невпевнено діяли позиційно і не встигали за переміщенням опонентів.

Таким чином "Вест Хем" вийшов на 6-у позицію, посунувши звідти "Саутгемптон". МЮ залишився 5-м і доля місця у Лізі чемпіонів буде вирішуватись в останньому турі АПЛ.

АПЛ. 35 тур

"Вест Хем" - МЮ - 3:2

Голи: Сахо,10; Антоніо, 76; Рід, 81 - Мартіаль, 51, 72