УКР РУС

Вест Бромвіч вирвав перемогу в Тоттенхема, Уотфорд мінімально обіграв Ньюкасл

5 травня 2018 Читать на русском

Вашій увазі огляд матчів 37 туру англійської Прем'єр-Ліги.

Борнмут обіграв Суонсі завдяки точному удару Фрейзера після розіграшу штрафного під кінець першого тайму.

Вест Бромвіч в компенсований час вирвав перемогу в Тоттенхема. Лівермор після подач кутового зумів заштовхати м'яч у ворота Льоріса і принести надважливу перемогу Вест Бромвічу.

Вест Хем впевнено обіграв Лестер. В першому таймі відзначився Маріу, а в другій половині Нобл встановив остаточний рахунок.

Уотфорд мінімально обіграв Ньюкасл. Досить швидко "шершні" вийшли вперед в рахунку завдяки голу Перейри. В середині першої половини Грей подвоїв перевагу Уотфорда. Діні міг зробити рахунок розгромним, але не зміг переграти воротаря з позначки. Перес по перерві один м'яч відіграв, але Уотфорд втримав переможний рахунок до кінця.

Після цього туру Вест Бромвіч набрав 31 очко, піднявся на 19 місце і досі має мінімальні шанси на збереження місця в Прем'єр-Лізі. Тоттенхем після цієї гри з 71 пунктом розташувався на 4 місці. Перемога Вест Хема гарантує "молотобійцям" збереження прописки в АПЛ, Лестер з 44 очками розташувався на 9 позиції. Борнмут завдяки своїй перемозі над Суонсі набрав 41 пункт і піднявся на 12 місце, Суонсі з 33 заліковими балами все ще залишається у зоні ризику. Уотфорд завдяки своїй перемозі набрав 41 очко і разом з Ньюкаслом розташувася в середині турнірної таблиці.

Чемпіонат Англії 2017/18, 37 тур

Борнмут – Суонсі – 1:0

Гол: Фрейзер, 37

Вест Бромвіч – Тоттенхем – 1:0

Гол: Лівермор, 90+3

Лестер – Вест Хем – 0:2

Голи: Маріу, 34, Нобл, 64

Уотфорд – Ньюкасл – 2:1

Голи: Перейра, 2, Грей, 28 – Перес,55

Нереалізований пенальті: Діні, 39