УКР РУС

Челсі переміг Вест Бромвіч і став чемпіоном Англії

12 травня 2017 Читать на русском

Вест Бромвіч та Челсі зіграли 12 травня на стадіоні Хоторнс матч 37 туру АПЛ. Перемогу здобув Челсі – 1:0. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Команда Конте мінімально здолала Вест Бромвіч завдяки голу Батшуаї.

В разі перемоги над восьмими в таблиці "мішками" лондонські "аристократи" здобували би золоті медалі чемпіонату. Перший тайм відбувся без забитих м’ячів, однак запам’ятався кількома спірними рішеннями Майкла Олівера. Так, на 12 хвилині Педро, прострілюючи, влучив в руку Крісу Бранту – без пенальті. А згодом Азар в штрафному Вест Бромвіча впав в єдиноборстві з чужим гравцем. Свисток арбітра знову промовчав.

Початок другого тайму був за гостями. Розпочинаючи з хвилини 65 Вест Бромвіч кілька разів серйозно загрожував воротам Куртуа. Спочатку Аспілкуета у відчайдушному підкаті зупинив забіг Рондона, а Шадлі не влучив в дальній кут. Після цих моментів мудрий Конте здійснив подвійну заміну, випустивши Вілліана та Батшуаї. І на 82 хвилині бельгієць забив, певно, найважливіший м’яч в кар’єрі, замкнувши простріл від Аспілкуети! Фінальний свисток Олівера ознаменував тріумф команди італійського тренера!

15 травня "аристократи", що мають 87 очок, зіграють проти Уотфорда перенесений матч 28 туру, а 21 травня зіграють в заключному 38 турі АПЛ проти Сандерленда.

Чемпіонат Англії, 37 тур

Вест Бромвіч – Челсі – 0:1

Гол: Батшуаї, 82

Турнірна таблиця АПЛ

Вест Бромвіч – Челсі – 0:1. Відео гола і огляд матчу