УКР РУС

Весь тренерський штаб "Іллічівця" покине команду в кінці травня

16 травня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Іллічівця" Микола Павлов заявив, що 30 травня тренерський штаб покине команду.

"Весь тренерський штаб і спортивний директор Канана в кінці місяця йдуть у відставку.

У мене є кілька питань до людей, які три роки тому запросили мене в команду. Відбувалося це протягом двох років, коли я перебував у "Ворсклі". Я постійно отримував запрошення, щоб очолити цю команду. Але тоді були тренери, був головний тренер Валерій Іванович Яремченко.

Я думаю, проблема не в тренерських кадрах. Кваліфікація Балана, Іщенка, Альтмана, Яремченка, які працювали до мене, говорить про те, що їх знімали не тому що вони погані. Мабуть, просто їх взаємодія з клубним керівництвом не витримувала ніякої критики. А я це зайвий раз підтверджую. Коли я підписував контракт з клубом, знаходилося четверо осіб: два народних депутати, один з них Герой України, віце-президент, який працював 20 років заступником директора комбінату Ілліча. Ми підписали контракт про нашу співпрацю. Зараз контракт трішки по-іншому переінакшили ті люди, які прийшли в клуб від імені Володимира Семеновича Бойка і його родини. У мене є ряд запитань, які я хочу поставити тим людям, які мене запрошували.

Те, що я покину цю команду, - це не 99 відсотків, а 100 відсотків.

Ми вмовляємо нашого начальника команди, щоб він залишився. Адже він місцевий, але сам цього не хоче.

Скажіть, будь ласка! Юрій Сергійович Кірман 38 років провів у Маріуполі як футболіст, як тренер, як функціонер, як порядна людина. Його викликають в клуб і кажуть, що він через два місяці буде звільнений. Якщо там не цінують таких людей, то що думати про інших. Я вважаю, що з урахуванням того, в якому стані зараз знаходиться клуб, і тих керівників, які зараз ним керують, жоден тренер, який себе поважає, не повинен туди йти.

Ті, хто керують клубом, - шкідники футболу", - заявив Павлов.