УКР РУС

"Вершкові" чекають на португальців, а "Джмелі" залетять у Польшу. Ліга чемпіонів, група F. Анонс

14 вересня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в рамках якого відбудуться матчі групи F: "Реал" – "Спортінг" (Лісабон) і "Легія" – "Борусія" (Дортмунд).

"Реал" – "Спортінг"

14 вересня, 21:45. Мадрид, "Сантьяго Бернабеу"

Арбітр: Паоло Тальявенто (Італія)

Діючий володар кубка Ліги чемпіонів поки що йде в національному чемпіонаті без втрат. 9 очок в 3-х матчах дозволили Зідану і його підопічним злетіти на 1-шу сходинку турнірної таблиці. Останній матч із "Осасуною" показав, що мадридці добре готові до захисту свого титулу в Лізі чемпіонів. Сьогодні "Реал" зійдеться в матчі зі "Спортінгом", і "вершкові" прагнуть розпочати цьогорічний шлях за трофеєм із перемоги.

"Спортінг", так само, як і "Реал" наразі є одноосібним лідером в національній першості. 12 очок і 4 перемоги наочно демонструють, що із лісабонським клубом не вийде взяти своє без бою. На "Сантьяго Бернабеу" португальці можуть оформити сенсацію, якщо не зніяковіють перед мадридськими зірками і місцевою публікою, яка гнатиме своїх улюбленців до воріт Патрісіу.

Орієнтовні склади команд

"Реал": Касілья Даніло, Пепе, Рамос, Начо Модріч, Кроос, Ковачіч Бейл, Мората, Роналду.

"Спортінг": Патрісіу – Перейра, Семеду, Коатес, Зегелар – Сілва, Карвалью – Мартін, Сезар – Слімані, Руїз.

"Легія" – "Борусія" (Дортмунд)

14 вересня, 21:45. Варшава, стадіон "Войська Польського"

Арбітр: Сергій Карасьов (Росія)

"Борусія" завітає до Варшави після сенсаційної поразки в матчі зі скромним "Лейпцигом". Команда Томаса Тухеля повинна абстрагуватися від невдачі і зібрати всі сили, аби не повторити фіаско вже з "Легією". На перший погляд поляки здаються не найсильнішим суперником, проте недооцінка може зіграти злий жарт із номінальним фаворитом.

"Легія" пробилася до групи після перемог над "Тренчином" і "Дандолком". В групі під поляків ніхто не очікує сенсаційних виступів, проте за шанс попсувати нерви фаворитам "Легія" може і хоче поборотися.

Орієнтовні склади команд

"Легія": Малаж Брож, Жезнічак, Червінскі, Хлушек Одіджа-Офое, Мулен, Радовіч Гільєрме, Лангіль Ніколіч.

"Борусія" Д.: Бюркі Піщек, Папастатопулос, Бартра, Шмельцер Вайгль, Роде Кастро, Гьотце, Шюррле Обамеянг.

Драговіч чекає в гості ЦСКА , "Шпори" готові до битви на "Уемблі". Ліга чемпіонів, група Е. Анонс