УКР РУС

Верратті: Якби я грав за "Монако", то був би дуже злий на Жардіма

27 квітня 2017 Читать на русском

Півзахисник "Парі Сен-Жермен" Марко Верратті після півфіналу Кубка Франції, в якому його команда познущалась над "Монако", жорстко розкритикував суперника.

"Ми радіємо, адже ПСЖ вийшов у фінал Кубка Франції. Але якби я грав за "Монако", то був би надзвичайно розлючений на клуб і мого тренера, адже завжди хочу вигравати.

Верратті здивував, назвавши найкращий трансфер ПСЖ за останні 4 роки

Це ж, зрештою, був півфінал, і не щодня маєш шанс зіграти у такому матчі. Ротація складу – це добре, але у цьому випадку не можна випускати молодих гравців. Це прояв неповаги щодо такого турніру, як Кубок Франції. Великі команди мають конкурувати на всіх фронтах.

Нема що заперечити, "Монако" видає чудовий сезон. Ми раді за них, адже французькому клубові нелегко дістатись півфіналу Ліги чемпіонів. Сподіваюсь на них у фіналі. ПСЖ виграв майже всі матчі у 2017 році, однак дуже непросто їх наздогнати", – цитує Верратті Le Figaro.

Топ-10 тренерів сучасності, яких визначили 20 журналістів провідних видань Європи

Нагадаємо, "Монако" може виграти чемпіонат Франції і гратиме у півфіналі Ліги чемпіонів, тож Леонарду Жардім у матчі з ПСЖ не дав зіграти усім лідерам команди.

, а також у Viber