УКР РУС

Вернидуб звинуватив 4-х гравців у розгромі від "Динамо"

27 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб дав оцінку матчу 1/8 Кубка України проти "Динамо" (2:5).

"Було два хороших тайми. Боротьба, футбол сподобався. Ніхто не хотів поступатися і програвати. А потім пропустили ... Вітаю "Динамо" з перемогою. Бажаю їм дійти до фіналу, а там вже, хто буде сильніший, той нехай і виграє.

Що сказав хлопцям у роздягальні після матчу? Що можна сказати? Сказав: швидше миємося і поїхали. Я не хотів додаткового часу. Ми заслужили його і так бездарно провели ... Коментувати складно.

Гра Міхаіла Сівакова? Це хороший футболіст. Він сам показує себе з не найкращого боку. Не можна гравцеві такого класу і в такому зрілому футбольному віці здійснювати за два тижні три однакові помилки. Уже не смішно. Плакати треба. Людина повинна аналізувати. Це "привіз". Я терпляча людина, сильна духом. Буду терпіти. Міша повинен зробити висновки.

До того ж, справа не тільки у Сівакову. Так, перший гол Міша привіз, другий – Едік Соболь. Показували, розбирали вривання в зони Циганкова, туди йде розрізна передача. Де він був, я не знаю. Третій м'яч Бонавентуре. Не дарма ж я його відправляв у дубль. Хороший футболіст, всі дані є, але третій гол ... Як можна йти в дриблінг на своїй половині поля, втрачати м'яч і обрізати всю команду. Четвертий – Шевченко. Куди він біг? Навіщо бігти в кут штрафного, якщо там є захисники? Якщо вже прийняв рішення бігти, то йди до м'яча не ногами, а вперед руками. Нічого б не було, а так – пенальті. Ну, а п'ятий гол знову Міша Сіваков і знову пенальті.

Можливо, ця кубкова гра буде знаковою для нас, хлопці почнуть слухати те, про що ми їм говоримо, і не допускатимуть таких дитячих помилок", – цитує Вернидуба офіційний сайт "Зорі".

"Динамо" – "Зоря" – 5:2. Відео голів та огляд матчу

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях