УКР РУС

Вернидуб: "Зоря" заслужила як мінімум на нічию проти МЮ

30 вересня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував поразку його команди проти МЮ в 2-му турі Ліги Європи (0:1).

"Те, що ми виконали такий об'єм і практично не дали шансів такій команді, задоволені. І але є якесь розчарування. Не ображаючи великий клуб, але ми сьогодні заслуговували як мінімум на нічию.

Десь не вистачило при переході з оборони останньої передачі. Але шанси і так були. Мали моменти Петряк, Гречишкін. Не можу зрозуміти, чого вони шукають останній пас, а не беруть на себе відповідальність і б'ють. Можливо, саме такі матчі дадуть їм більше впевненості.

Шевченка за гол сварити не буду. Там чиста випадковість. Він спочатку впав, потім перебудовувався Що є то, є. Прикро попускати такі м'ячі. Хоча після пропущеного голу побачив у своїх хлопців бажання відігратись. Значить, ми на правильному шляху.

Я максималіст і реально дивлюсь на речі. Я пишаюсь своїми хлопцями. Хвилювання було, але ми закрили всі сильні сторони суперника. Практично не було моментів, в яких ми програли МЮ", – розповів Вернидуб в ефірі каналу "Футбол 2".

Нагадаємо, "Зоря" програла МЮ лише мінімально. Дивіться відео голу Ібрагімовіча. Захисник "Зорі" Сіваков більше засмучений, ніж пишається. Іван Петряк відзначив аплодисменти "Олд Траффорд" на адресу луганської команди.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях