УКР РУС

Вернидуб: "Зоря" закінчила боротьбу за друге місце

14 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував поразку від "Динамо" (0:1) в 25-му турі УПЛ.

"Було багато уболівальників. Приємно грати при такій підтримці. Низький всім їм уклін. Ми дуже хотіли перемогти, але програли 0:1. Були моменти, як в першому, так і в другому таймі. "Динамо" свій момент використав, а ми ні.

Я ніколи не скаржився на суддів, але коли другу гру поспіль в ворота суперника не ставлять пенальті, це починає переходити в сталість. З "Олександрією" Дердо не побачив чистий пенальті. Сьогодні Жабченко пенальті теж не побачив.

Після цього матчу стало зрозуміло, що боротьбу за друге місце ми закінчили. Будемо боротися за третє.

Мені сподобалася загальна картинка гри "Зорі". Добре виглядали проти "Динамо". Проти такої команди мати перевагу в контролі м'яча дорогого коштує. Хоч і програли сьогодні, але мені не соромно.

У Чайковського і Ліпартіі влітку закінчуються контракти? Якщо у них будуть серйозні пропозиції, тут зробити нічого не можу. Запропонуємо те, що можемо. А залишатися чи ні, вирішувати тільки їм.

Анджело Качавенда? Поки не хочу запускати його в цю м'ясорубку. Як і Єгора Шалфєєва. Хороший футболіст. Так само, як і Качавенда. Анджело отримав травму. Тиждень працює за індивідуальною програмою. З літа будемо підпускати і рухатися далі. Потрібно дивитися на молодь і давати їм шанс, щоб вони прогресували", – цитує Вернидуба офіційний сайт "Зорі".

"Зоря" – "Динамо" – 0:1. Відео гола і огляд матчу

, а також у Viber