УКР РУС

Вернидуб: Збори у Туреччині покажуть ігрові недоліки Зорі

16 січня 2018 Читать на русском

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від зборів у Туреччині.

Керманич луганської Зорі Юрій Вернидуб в інтерв'ю zbirna.com заявив, що команді необхідно заповнити втрати, які вона понесла під час зимового трансферного вікна. Також тренер поділився враженнями від новачків команди.

Зоря вирушила до Туреччини на тренувальні збори

"Робота в Туреччині покаже недоліки. Постараємося заповнити ті втрати, які команда зазнала. Зараз трохи легше в тому плані, що є два етапи підготовки, а не як влітку – один".

"Розчарований відходом кожного, хто виходив на поле в першій частині сезону. Хлопці вже розуміли принципи нашої гри, зіграність доходила до оптимального рівня. Тепер знову треба щось перебудовувати, а на це завжди потрібен час".

"Супряга не поїхав з нами на збір. Не хоче. У такому випадку і смикати його я не бачу сенсу".

Харатін: Новий контракт із Зорею – важливий крок у моїй кар'єрі

"Литвин молодий, має український паспорт. Нехай Дмитро виступав у другому португальському дивізіоні, але мав постійну ігрову практику. Високий, з хорошою лівою ногою, тому будемо сподіватися, що він стане в пригоді в нашому колективі".

"Михайличенку потрібен довгий час на відновлення, а у нас залишилося всього три місяці до кінця чемпіонату, тому, якщо у Богдана все буде нормально, то він прийде до нас влітку".

Бойко веде переговори із Зорею, – ЗМІ

"Що стосується Давіда Фопала, то не хочу бігти попереду паровоза, але робота в цьому напрямку ведеться".

"Безумовно розраховую на молодь. На першому зборі з нами працюватимуть воротар Данило Хмеловський, захисники Михайло Шершень, Олександр Авраменко та півзахисник Ігор Шалфеєв", – сказав Вернидуб.