УКР РУС

Вернидуб: З такою грою в Манчестері головне не отримати інфаркт або не повіситись

27 серпня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував першу поразку луганської команди в сезоні (на полі "Дніпра" 0:2).

"Основна претензія до гравців? Думаю, що вони, незважаючи на те, що сьогодні гра, основну увагу приділили групі Ліги Європи. Писали, що всі хочуть Манчестер. Але якщо ми з такою грою туди поїдемо, головне не отримати інфаркт або не повіситись.

Я бачив, як вони розминалися і як "Дніпро". Напевно, проблема в цьому насамперед. Тільки почали грати, як Ігор Чайковський робить елементарну помилку. Спочатку обрізається в центрі, а потім не виконує завдання грати з Ротанем.

Розраховували на легку перемогу? Боже борони! Чому так погано говорите про склад "Дніпра"? Чому поганий склад? Польовий – поганий гравець? 250 ігор у Прем'єр-лізі, був у збірній. Чеберячко – поганий гравець? Лучкевич – поганий гравець? Ротань, Політило, Кравченко. Де погані гравці? Баланюка в збірну викликають ... Сподіваюся, у "Дніпра" буде ще сильніша команда, тому що є прекрасна академія, хороша молодь.

Згадайте покійного Кучеревського. Не було іноземців, а "Дніпро" був у лідерах. Завдяки українцям. Думаю, Михайленко зможе зробити все для того, щоб "Дніпро" рухався вперед і не здавав позиції", – заявив Вернидуб.

А що ви думаєте з цього приводу? Напишіть у коментарях