УКР РУС

Вернидуб: Я не прагну в Динамо, особливо коли там є головний тренер

2 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб прокоментував свою розмову з президентом клубу Євгеном Гєллєром після вильоту з Ліги Європи та спростував бажання очолити київське Динамо.

"Я сказав ті слова, які сказав (щодо бажання піти у відставку, – прим. "Футбол 24"), після матчу з Лейпцигом. І від них не відмовляюся. Після повернення була розмова з президентом. І я вдячний йому за те, що в черговий раз у нас відбулася позитивна гарна розмова.

Рафаїлов: На сайті Зорі не вказано про відставку Вернидуба, тому питання закрите

Є контракт на два роки. Там пишуть про якісь неустойки... У нас такі відносини з президентом клубу, що повірте, ніяких неустоєк ані з мого, ані з їх боку не буде. Він переконав мене, щоб я залишався і працював далі.

Розмови про Динамо? Я дуже поважаю Динамо, як і Шахтар, адже це найсильніші клуби в Україні. Я прекрасно розумію, що означає працювати в цих клубах. Є тренери, які пройшли школу того ж Динамо від гравців до професійних тренерів.

Як завжди казав Ігор Михайлович Суркіс, Динамо мають тренувати люди з динамівським серцем. Я, на жаль, не був гравцем Динамо. І в мене навіть таких думок ніколи не було, і досить розповідати, що я кудись хочу.

Друге – я ніколи не прагнув і не буду прагнути в той клуб, де є на даний момент головний тренер. Це мій життєвий принцип, і мене так виховали батьки", – сказав він на прес-конференції після матчу з Арсеналом.

Зоря на виїзді знищила Арсенал-Київ