УКР РУС

Вернидуб взимку був на стажуванні в Тоттенхемі та Брайтоні

11 січня 2018 Читать на русском

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб під час зимової паузи відвідав Туманний Альбіон з робочим візитом.

"Це був цілеспрямований візит. Перші три дні я був на базі команди Брайтон – новачка АПЛ. Розмовляв і з тренерами, дивився сам тренувальний процес. Дуже все сподобалося. Порівнювати ті умови з нашими складно. Але для підготовки і розвитку команди я взяв багато корисного. Починаючи від академії і закінчуючи першою командою. Одне з їхніх нововведень – запровадження ще однієї команди, так званої U-23 для того, щоб там могли грати футболісти, які є гравцями першої команди, але з якихось причин не задіяні в основі, але їм необхідно отримувати ігрову практику. Це правильно. Але я розумію, які це фінансові витрати.

Зоря вийшла з відпустки

Крім того, я подивився, як готують команду в той період, коли ігри йдуть з другого на третій день. Було цікаво, що вони роблять і як відновлюються. Є багато спільного. Є ті моменти, які мені цікаві. Щось ми будемо застосовувати в тренувальному процесі. Вважаю, що цей візит був вкрай корисним. Плюс подивився гру Брайтон – Уотфорд.

Крім того, я кілька днів був в Тоттенхемі і подивився гру Тоттенхем – Саутгемптон. Чому я вибрав саме Англію? На даний момент вважаю англійський чемпіонат найцікавішим", – цитує Вернидуба офіційний сайт Зорі.