УКР РУС

Вернидуб: Впевнений, що Зоря виконає поставлене завдання

3 листопада 2017 Читать на русском

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб прокоментував поразку своєї команди в матчі проти Герти (0:2).

"Гра була до забитого м'яча. Скажу чесно, мені не сподобалися перші хвилин 25. Повністю програли єдиноборства, підбори. Герта виглядала краще за нас, тому заслужено забила м'яч і заслужено перемогла. Нам не вистачило сил. Були моменти, нехай їх було і не багато, після яких можна було вирівняти шанси.

У другому таймі зробили фатальну помилку, віддаючи передачу поперек поля. Коли пропустили другий гол, стало зрозуміло, що Герта не упустить перемогу.

Багато браку? Думаю, в першу чергу, через те, що накопичується втома. Швидкість в атакуючих діях кудись пропала. Було видно, що і Караваєв, і Максим Луньов, і Юрі, і Сілас діяли не так, як раніше.

Плюс при обороні допустили масу невластивих помилок. Діма Гречишкін зробив стільки браку при передачах ... Втома зіграла свою роль. Нічого страшного тут немає. Важливо відновитися. У нас не менш важлива гра буде в неділю проти Олімпіка. Тому я зробив заміни, думаючи про гру з донеччанами. Якщо у Герти є лавка, то у нас з цим проблеми. Тому поміняв Луньова, Сіласа, Караваєва. Вирішив зберегти їх на недільний поєдинок.

Чи я бачу потенціал команди? Якби я сумнівався в своїй команді, то вже б тут не працював. Упевнений на 100% в своїх футболістів. Хлопці зможуть відновитися, і впевнений, що зможемо виконати поставлене перед нами завдання. Не боюсь цих слів. Наша команда може зібратися, коли потрібно і зробити все для того, щоб ми вдало виступили як в групі Ліги Європи, так і в чемпіонаті.

Не дарма я говорив раніше, що все одно вважаю фаворитами Атлетік і Герту. Порівнювати чемпіонати Німеччини та Іспанії з чемпіонатами України та Швеції досить складно. Давайте буде дивитися правді в очі. Але у нас є ще дві гри", цитує Вернидуба офіційний сайт Зорі.

Андрієвський: Те, що граємо в єврокубках, – свято для нас

Нагадаємо, в 4-му турі групового етапу Ліги Європи Зоря на виїзді поступилася Герті з рахунком 0:2.