УКР РУС

Вернидуб: Виліт з єврокубків дуже сильно вдарив по мені в плані психології

12 грудня 2017 Читать на русском

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб підбив для своєї команди підсумки 2017 року.

"Підсумки року? Складно цей період часу оцінити виключно добре. Так, були позитивні моменти, але були і не дуже. На початку чемпіонату, наприклад, ми втратили дуже багато очок. Могли б виступити краще.

Вернидуб: Я не суддя, але деяким експертам потрібно свій запал зменшити

А ось з вересня команда змінилася, почала зовсім по-іншому грати. І вже 11 турів в чемпіонаті України ми йдемо без поразок. Звичайно, завжди хочеться більшого. Ви бачили, що було багато ігор, коли ми вигравали і повинні були закінчувати їх на переможній ноті, але не завжди це вдавалося. Тому, якщо оцінювати рік, що минає за п'ятибальною системою, поставив би нам четвірку з мінусом.

Ліга Європи? Особисто по мені, як тренеру, виліт з єврокубків дуже сильно вдарив в плані психології. Я сподівався, що ми зможемо зробити крок вперед і вийти в стадію плей-офф. Але десь не вистачило чогось. Можливо, не вистачило тієї ж лавки ... нашого потенціалу. Плюс, якщо б ми з Естерсундом вдома стартували трохи по-іншому, то шанс і був би. Але тут складно щось говорити. Може, ми б обіграли вдома Естерсунд, а програли в Іспанії. Це футбол", – сказав Вернидуб в інтерв'ю офіційному сайту Зорі.

Нагадаємо, Зоря зайняла третє місце в групі Лізі Європи, випередивши Герту й пропустивши вперед Естерсунд та Атлетік. В УПЛ луганський клуб пішов на зимову перерву на четвертій сходинці.