УКР РУС

Вернидуб: В Варшаву поїдемо за позитивним результатом

20 серпня 2015 Читать на русском

Наставник "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував гру раунду плей-офф Ліги Європи проти польської "Легії".

"Зоря була схожою на себе протягом перших 30 хвилин. Після того, як Чайковський отримав картку, ми перестали виконувати установку, почали кудись поспішати.

Крім того, в останні 25 хвилин ми повністю втратили контроль над м'ячем. Ще й пропустили зі стандарту, а поляки своєю чергою могли забити ще. Однак, якщо б ми використали всі свої моменти в першій половині, була б зовсім інша гра. Це футбол...

Варшавська команда не стала для нас несподіванкою. Ми передивлялися їх матчі, і вони в попередніх своїх іграх діяли так само.

Але ще нічого не трапилося. У нас в запасі є матч-відповідь. Щоб здобути загально перемогу в наступному поєдинку потрібно тримати м'яч в основному внизу, більше контролювати гру, додати в агресії, а також не дати супернику вільно себе почувати.

Зараз же пізно щось говорити - сталося те, що сталося. Потрібно прийняти все, як є. Ми ще передивимось цю гру, розберемо її. Основне, що хочу сказати - треба брати себе в руки та не припускатися таких помилок. Тільки так ми здобудемо в Варшаві позитивний результат, за чим туди і їдемо", - зазначив Вернидуб в ефірі каналу "Футбол 2".

Нагадаємо, в Києві "Зоря" поступилася "Легії.

До слова, ультрас польського клубу підтримували своїх улюбленців забороненими засобами.

Дивіться також:
Відео голу Кухарчика