УКР РУС

Вернидуб: У Зорі є проблеми, намагаємося їх вирішувати

1 червня 2017 Читать на русском

Керманич Зорі Юрій Вернидуб прокоментував заключний матч команди в сезоні 2016/17 проти Олімпіка та розповів про ситуацію в клубі.

"Добре, що завершили сезон на хорошій ноті. Вітаю всіх з бронзою. За те ставлення, за ту гру, яку команда показувала протягом сезону. Я розумію, що наступний сезон буде в три рази важчим. Потрібно тримати рівень. Потрібно думати, що буде далі. Буде зустріч з президентом, будемо розмовляти. Дуже складна ситуація в країні. Є і у нас проблеми. Ми намагаємося їх вирішувати з гідністю, що і зробили в цьому році.

Трансфер Бонавентуре? У нас таке положення, що з'явився попит на футболістів. Брюгге – досить серйозний клуб. Нам же доводиться жити так. Продали будемо рухатися далі.

У мене ще рік контракту. Потрібно зважити всі за і проти. Я щиро вдячний Зорі, що саме в цьому клубі я став головним тренером команди Прем'єр-лізі. Саме тут я досяг результатів, які є. Нехай вони поки і невеликі.

Де будемо грати у Лізі Європи? Ви знаєте проблеми "Славутич Арени". Звичайно було б краще грати тут. Це економія і матеріальна, ті ж перельоти, і фізична. Адже, якщо в середу ти летиш до Львова, а в четвер граєш, пізно вночі повертаєшся, а в неділю знову гра. Ідеальний варіант – Запоріжжя.

Оренда Ротаня? Інформація є. Чутки і розмови ходять. Але не хочу говорити передчасно. Я звик говорити про завершені трансфери", – цитує Вернидуба офіційний сайт Зорі.