УКР РУС

Вернидуб: У матчі з Карпатами в Зорі була тотальна перевага

17 вересня 2017 Читать на русском

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб прокоментував нічию у матчі 9 туру УПЛ проти Карпат (0:0).

"Сьогодні була наша тотальна перевага. Було багато штанг, поперечин. Десь не пощастило. Значить щось або когось ми образили. Треба забути про цю гру. Думаю, в іграх з іншими командами прийдуть очки. І м'ячів багато буде забито, якщо грати в тому ж дусі. Головне, закріпити ту гру, яку ми показали.

Чи було коли-небудь у практиці, щоб було стільки штанг в одній грі? І не таке бувало в моїй історії. Бувало, що й два пенальті бив в грі: один в штангу, а інший в поперечину. Таке буває. Навпаки, сьогодні, що Караваєв здорово виконав і потрапив в штангу, що Саша Сваток в першому таймі з кутового. Та й Андрієвський, якби забив, був би найкращий м'яч туру. Але не забили. Так буває. Найважливіше, щоб хлопці розуміли: якщо вони будуть так грати і віддаватися на полі, все буде добре.

Зігравши в четвер зі шведами і прилетівши пізно додому, ми фізично переграли команду, яка готувалася цілий тиждень. Дуже радий за хлопців, за те, що вони всі сили зібрали в кулак, показали непоганий футбол.

Заміна Юрі? Там травма, грати далі він не зміг. У вівторок зробимо МРТ. Підозра на розтягнення переднього м'яза стегна", – цитує Вернидуба офіційний сайт Зорі.

Нагадаємо, що Зоря та Карпати зіграли внічию на "Славутич-Арені".

Зоря – Карпати – 0:0 – Відеоогляд матчу