УКР РУС

Вернидуб: Сподіваюсь, "Зоря" покладе кінець переможній серії "Фейєнорда"

19 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від матчу проти "Фейєнорда" у Лізі Європи на прес-конференції.

"Я вже не одноразово говорив, і думаю, що хлопці зі мною погодяться, що два матчі проти "Фейєнорда" будуть вирішальними для нас. Від цих матчів буде залежати, чи зможемо ми вийти з групи або ж немає. Дуже хотілося б домогтися позитивного результату. Упевнений в кожному зі своїх хлопців.

Суперника прекрасно вивчили і добре знаємо. Хоча за два роки команда сильно змінилася. Можу відзначити ігрову дисципліну суперника. "Фейєнорд" всією командою обороняється і всією командою атакує. Тим цікавіше буде завтра футбол. Сподіваюся, зможемо створити ті моменти, які стануть для них неприємними.

Упевнений, що суперник теж добре підготувався, як, власне, і ми. Ще раз хочу сказати, що я впевнений в своїх хлопцях. Упевнений, що вони зможуть налаштуватися і зробити те чудо, яке мені б хотілося побачити завтра.

Йоргенсен? Якщо не помиляюся, то він забив уже 7 м'ячів. Він в хорошій фізичній формі, плюс антропометрія. Достатньо високий. У нас теж професійні та високої якості центральні захисники, які, сподіваюся, з ним впораються.

Хто б що не говорив, може бути лише МЮ не сприймав нас як годиться, але, тим не менше, всі вивчають своїх суперників. Тим більше "Фейєнорд", з яким ми вже грали. У них прекрасний тренер, який домагається відмінного результату. У чемпіонаті у них 9 перемог. Плюс перемога над МЮ чого вартий. Так, програли "Фенербахче", всяке буває. Але хочу повторити слова Гвардіоли, який працює в "Ман Сіті". Коли він починав, команда теж тривалий час не програвала. Хосеп говорив: я вже чекаю, коли команда програє, тому що не можна постійно вигравати. У будь-якої серії є свій кінець. Буду сподіватися, що кінець цієї переможної серії для "Фейєнорда" покладуть саме мої хлопці.

Хочемо показати свої зуби, повторити ту гру, але щоб залишати поле не з похиленою головою, а з високо піднятою", – сказав Вернидуб.

Матч 3-го туру групового раунду Ліги Європи "Фейєнорд" – "Зоря" відбудеться 20 жовтня у Роттердамі. Початок о 22:05. Матч обслужать фартові арбітри з Латвії. Наставник “Зорі” Юрій Вернидуб пригадав протистояння цих команд 2-річної давності.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях