УКР РУС

Вернидуб: Синові пропонували вдвічі більше в Росії, але для українця зараз це аморально

5 липня 2015 Читать на русском

Головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб розповів про спокусливу пропозицію його синові Віталію від російського клубу.

"Я все розумію, проте Віталику незабаром виповниться 28 років. Футбольне життя не таке тривале, хоча його вік іще дозволяє пограти. Надійшла цікава пропозиція, котру супроводжували кращі фінансові умови. Мені шкода, що він пішов, але жодною мірою його не стримував.

Утім, чесно кажучи, крім цієї пропозиції було дуже серйозне запрошення з Росії (не називатиму ФК). Повірте, запропоновані умови були вдвічі кращими за ті, що пообіцяли в "Габалі". Мій син одразу сказав: "Я колись мріяв виступати в Росії за провідні клуби, проте зараз морально не можу на це піти". Віталій вчинив правильно, як справжній патріот, отож повністю його підтримую. До того ж, він розумів, що в такому разі багато писатимуть не тільки про нього, а й про мене", - розповів Юрій Вернидуб.

До слова, на думку Олега Лужного, гравців, які зараз для продовження кар'єри обирають Росію, потрібно не пускати в Україну.