УКР РУС

Вернидуб: Щиро бажаю успіхів Караваєву і Малишеву у "Шахтарі"

24 червня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував результати спарингу проти "Олександрії" (2:1) і розповів про ситуацію з орендованими гравцями.

"Дали можливість пограти тим хлопцям, яких підписали. Зрозуміло, що вони у нас новачки, і нашої філософії і принципів ще не знали. Є над чим працювати. Для цього ми їдемо на збір до Словенії, щоб відпрацювати все до дрібниць і довести навички до автоматизму.

Я задоволений і Михайлом Сіваковим, і Кирилом Дорошенком. Дмитро Гречишкін тільки приїхав і вже встиг взяти участь у матчі. Сподіваюся, це ті хлопці, які зможуть нам допомогти як у чемпіонаті, так і в Лізі Європи.

На матчі були присутні наші збірники. Усі живі і здорові. 25 числа летять разом з нами. Це і Микита Шевченко, і Андрій Пилявський, і Пилип Будківський.

Чи радий за Максима Малишева та Олександра Караваєва? Бажаємо їм тільки здоров'я і добра у "Шахтарі". Це виклик для них. Вони поїхали на збір з одним з лідерів українського футболу. Від щирого серця бажаю їм зачепитися за місце в основі. Щоб вони грали, грали і грали", - сказав Вернидуб.

Нагадаємо, що "Зоря" домовилась про оренду хавбека "Шахтаря" Дмитра Гречишкіна.

Раніше повідомлялось, що "Шахтар" відмовився продавати у "Дніпро" Максима Малишева.