УКР РУС

Вернидуб розповів, на кого "Зоря" більше не розраховує

14 грудня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб розповів про перспективи деяких гравців луганської команди.

"Олег Чуваєв у нас на контракті. Думаю, попереду нас чекає нелегка робота на зборах. У кожного є шанс довести і змінити ситуацію, безпосередньо, тому ж Олегу в свою сторону. Я дуже сподіваюся на Паулінью і впевнений, що в наступному році він буде більш стабільний у своїх іграх.

"Григорій Ярмаш залишається у нас. Є різні варіанти. Давайте не квапити події. Ярмаш – та людина, яка заслуговує поваги, і ми подумаємо, як вчинити з цією людиною.

Якщо чесно, на Максима Банасевича я не розраховую. Моя думка: потрібно відіграти на хорошому рівні, можливо навіть в Першій лізі.

Від послуг Артема Радченка ми відмовилися.

Дуже сподіваюся на Руслана Бабенка. Я ще півтора роки тому хотів бачити його у своїй команді. Раз ми його підписали, значить, він необхідний для нас і принесе користь. Бачу його на позиції опорного півзахисника.

У Ігоря Харатіна – дуже великий талант. Я його однозначно буду пробувати як опорним, так і під нападником. Потенціал і бажання у нього є, а це найголовніше.

Що стосується Едуарда Соболя, то якщо людина дуже добре володіє лівою ногою – однозначно це вже великий плюс. Те, що ми постійно з ним розмовляємо на рахунок того, що потрібно працювати і над правою, він це прекрасно знає і працює над цим", – розповів Вернидуб.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу