УКР РУС

Вернидуб: Психологічно важко, але зробимо все, щоб пройти далі

6 серпня 2015 Читать на русском

Керманич "Зорі" Юрій Вернидуб розповів про підготовку команди до матчу 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти бельгійського "Шарлеруа".

"Що стосується майбутньої гри, то я говорив, і буду говорити, що матч з "Шарлеруа" легким не буде. Це серйозний суперник, досить хорошого рівня. Сподіваюся, що наші хлопці це чудово розуміють і будуть налаштовуватися на гру дуже серйозно. Той рахунок, який ми здобули в Бельгії, ще ні про що не говорить. Цей раунд складається з двох матчів. Потрібно зробити все від себе залежне, щоб добути той результат, який дозволить нам пройти далі.

Травма Микити Шевченка? Все добре. Він працює з нами вже третій день. Сподіваємося на його професіоналізм і на його допомогу.

Почну з того, що за цей рік команду покинули чимало гравців, які були лідерами. На тому європейському шляху навіть Болі ще з "Лячі" грав. Потім пішли Шуніч з Даніло. Цього року пішли Вернидуб, Білий. Саша Грицай закінчив футбольну кар'єру, але продовжує роботу в наших тренерських лавах. Крім того, від нас пішов, на мій погляд, один з найперспективніших на даний момент опорних півзахисників - Максим Малишев. Радий за нього, адже він непогано проявляє себе в донецькому "Шахтарі".

Ігри практично без глядачів? Дуже складно. Для багатьох - психологічно важко. Тим не менше, всі ми професіонали, чоловіки. Потрібно чекати кращих часів. Сподіваємося, що ці часи настануть. Дивлячись на сьогоднішній газон стадіону "Динамо", який був нещодавно поміняний, згадалося поле "Авангарду", де у нас теж був просто шикарний газон. Що поробиш? Потрібно потерпіти. Найважливіше, щоб настав мир, а все інше, думаю, буде добре", - сказав Вернидуб.

Матч "Зоря" - "Шарлеруа" відбудеться сьогодні, 6 серпня, у Києві. Початок о 21:00.