УКР РУС

Вернидуб: Провина за поразку в матчі з Ворсклою лежить на мені

24 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб поділився враженнями після матчу 9-го туру чемпіонату України проти Ворскли.

"В цілому, була рівна гра. Пропустили гол в кінці, значить, не заслужили очки. Вітаю Ворсклу з перемогою. Дотиснули нас, хоча повинні були ми це зробити.

Ворскла – Зоря – 2:1 –​​​​​​​ відео голів та огляд матчу

Що тут говорити? Напевно, в першу чергу, провина на мені, як на тренері. Значить, не зміг налаштувати команду. Я хлопцям говорив, що вони не повинні дати розгулятися Ворсклі. Якщо перший тайм провели нормально, то в другому таймі, там, де повинні були атакувати ми, атакував суперник.

Ворскла забила гол, правда, нам вдалося швидко зрівняти рахунок. Були ще моменти. Той же Кочергін міг забити. В кінці в наші ворота призначили пенальті. Не дивився повтор і не буду обговорювати. Був він чи ні – яка різниця? Пенальті все одно поставили, а воротар взяв удар з одинадцятиметрової позначки. А потім стався після кутового рикошет... Сумно, прикро, але значить, так має бути.

Ворскла перемогла Зорю завдяки автоголу Прийми у компенсований час​​​​​​​

Останнім часом практично всі команди забивають в Полтаві в свої ворота... Наступну гру в Лізі Європи ви проведете зі Спортінгом. Якщо вони заб'ють гол самі собі, я буду тільки радий", – цитує Вернидуба офіційний сайт Зорі.