УКР РУС

Вернидуб про матч з Арсенал-Київ: Мої гравці справжні мужики, респект їм та повага

3 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб прокоментував гру з київським Арсеналом та виступ команди в Лізі Європи.

"Я дуже вдячний хлопцям, у нас є команда і команда дійсно гарна. В четвер нам десь не пощастило.

Вернидуб: Я не прагну в Динамо, особливо коли там є головний тренер

Думаю, що зараз нам буде в цьому плані легше, ми переключимося на чемпіонат та Кубок України. Буде більше часу, зараз якраз маємо паузу, переведемо подих та будемо готуватися далі.

Я пишаюся хлопцями, вони справжні мужики, респект їм та повага. Було всього дві доби на відновлення після Лейпцига, але вони змогли підготуватися. У них горіли очі та вони хотіли довести, що Зоря дійсно сильний клуб, який ще буде боротися за призові місця.

В чемпіонаті України не буває слабких суперників. Сьогодні десь був не день Арсенала. У нас всі клуби б'ються за свою честь.

Арсенал-Київ – Зоря – 0:5 – відео голів та огляд матчу

Щодо Ліги Європи, то я не хочу обговорювати суддівство. Зрозуміло, що перевага буде віддаватися таким клубам як Брага та Лейпциг, які на видноті, які в багатьох на вустах, які фінансово багатші. Тому тут навіть мови бути не може.

Я, до речі, за 7 турів чемпіонату України нічого не казав про суддів. Для цього є КДК, федерація. Бо якщо всі клуби почнуть жалітися на суддів... Їх і так вже мало залишилося. Ось прибрали одного, другого... Вони також люди та мають право на помилку.

Щодо мого сина. Ось кажуть, що "син згубив, син відправив у відставку". Так можуть казати лише люди з незрозумілим мисленням. Син він і є, але за межами футбольного поля. В клубі він професійний футболіст Вернидуб і не більше того. І досить вже цих спекуляцій", – сказав він на прес-конференції після матчу з Арсеналом у Києві.

Зоря на виїзді знищила Арсенал-Київ