УКР РУС

Вернидуб: Прийде 2018 рік і ми знайдемо своє 3 місце

2 грудня 2017 Читать на русском

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб прокоментував нічийний матч проти Чорноморця у 18 турі УПЛ.

"Думаю, ви бачили все. Ми володіли ініціативою обидва тайми. Якщо торкнутися суддівства, то всі видалення по справі. Особисто я так бачу. Погано, що ми не зуміли дотиснути суперника і забити переможний гол. Нам ця перемога була потрібна.

Значить, нас Бог далі випробовує. Від нас в 2017-му році третє місце дуже сильно ховається. Але впевнений, 2018-й рік прийде, і ми знайдемо третє місце. Зробимо все для цього, щоб бути ніяк не нижче третього місця. Я впевнений в своїх хлопцях. Найважливіше – робити аналіз і не повторювати тих помилок, які робили, хоча б навіть, в сьогоднішній грі.

Чорноморець та Зоря отримали три вилучення і розіграли результативну нічию в Одесі

Для нас всі турніри дуже важливі. Разом з цією грою нас чекали, як ви знаєте, гра з Шахтарем в чемпіонаті і Атлетиком в Лізі Європи. Від гри з іспанцями буде залежати йдемо ми далі в Лізі Європи або зосередимося тільки на чемпіонаті. Дуже хочу, щоб ми крокували далі. Постараємося зробити все по максимуму. Розуміємо, що Атлетик – сильний і серйозний суперник. Сьогодні він грає з Реалом. Сподіваюся, ми прилетимо вчасно, і я подивлюся ще раз нашого суперника. А з завтрашнього дня почнемо готуватися до Атлетіко.

Так, є звичайно проблеми. Ви бачите, що в заявці навіть було не 18, а 17 чоловік. Сезон дуже важкий. Але, тим не менше, будемо виходити з цієї ситуації, як справжні професіонали. Як мужики. Упевнений, що ми заслужено отримали цю назву. І з кожним днем шанувальників у Зорі додається", – цитує Юрія Вернидуба офіційний сайт Зорі.