УКР РУС

Вернидуб: Після перемоги над Атлетіком суперники дивляться на нас по-іншому

19 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер луганської Зорі Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від матчу проти Герти у 3 турі Ліги Європи.

"Дуже хотілося б завоювати першу домашню перемогу, але думаю, що це буде ще складніше, ніж в матчі з Атлетіком. Герта представляє німецький чемпіонат, а я прекрасно знаю, наскільки сильна зараз Бундесліга. За рівнем, за класом, за дисципліною – це дуже серйозний суперник. До того ж після Більбао вони будуть дивитися на нас зовсім по-іншому.

Грати матчі Ліги Європи у Львові, а ігри чемпіонату в Запоріжжі дуже важко. Думаю, будь-який тренер мене зрозуміє. Від Запоріжжя до Львова близько тисячі кілометрів. Уявіть, що у нас три матчі на тиждень. Спочатку граєш в Запоріжжі, летиш до Львова, хоча формально це домашній матч, після чого повертаєшся, а через пару днів вже потрібно грати в іншому українському місті. Тобто часу на відновлення дуже мало", – сказав Юрій Вернидуб в інтерв'ю офіційному сайту UEFA.

Матч Зоря – Герта відбудеться 19 жовтня на стадіоні "Арена Львів". Початок о 20:00. Поєдинок обслуговуватиме арбітр з Ізраїлю. Юрій Вернидуб поділився очікуваннями від матчу на прес-конференції.