УКР РУС

Вернидуб: Особисто я і моя команда втратили два очки, а не придбали одне

9 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Зоря" Юрій Вернидуб прокоментував нічию 0:0 з "Олександрією" у 24 турі УПЛ.

"Хочу для початку привітати всіх з великим святом і з наступаючим святом Великодня. Найважливіше – здоров'я, миру, тепла. Це те, що необхідно нам і нашій країні.

Що стосується футболу, то гра була не такою цікавою, якою могла бути. Обидві команди продовжують боротися за місця, які дадуть можливість грати в єврокубках. Було зрозуміло, що буде складно. "Олександрія" демонструє непоганий футбол. Так, у них є ряд травмованих, як власне, і у нас. В цілому, гра була рівною. Будемо рухатися далі. Хотілося б більшого. Особисто я і моя команда втратили два очки, а не придбали одне.

"Зоря" вперше у цьому році не забила? Це заслуга суперника. Вони строго зіграли в обороні. Але і недопрацювали наші нападники. Бонавентуре і Паулінью не показали тієї гри, яку продемонстрували в матчі з "Шахтарем". Сьогодні вони виглядали неяскраво. Було мало руху, мало гостроти з їхнього боку. Відкривалися неправильно, хоча на цьому тижні ми показували їм, куди треба відкриватися і що робити.

Через чотири дні нас чекає відповідальний матч в Запоріжжі проти "Динамо". Будемо готуватися, виходити і битися. Ну а в кінці подивимося, хто яке місце займе. Всі запитують у мене – срібло, бронза? Давайте закінчимо сезон. Курчат по осені рахують. Звичайно, хочеться перебувати якомога вище", – цитує Вернидуба офіційний сайт "Зорі".

"Олександрія" – "Зоря" – 0:0. Відеоогляд матчу

, а також у Viber