УКР РУС

Вернидуб: Нічого не втрачено, додамо в Польщі більше агресії

20 серпня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував підсумки першого матчу раунду плей-офф Ліги Європи з "Легією" у Києві.

"Перші 30 хвилин ми грали добре, і у нас були моменти. Вважаю, що ми повністю контролювали гру. Потім не знаю, що сталося... Ми втратили контроль над грою. Думали внести корективи в перерві - випустили Желько Любеновича та Дмитра Хомченовського. Але потім пропустили, та й ще моменти були у гостей, у тому числі перекладина", - сказав Вернидуб.

"Але мені немає в чому дорікнути своїх гравців. Треба забрати помилки, додати в Польщі більше агресії, і тоді можна розраховувати на успіх. Що 0:1, що 1:1 у Києві - все одно нам забивати треба у другому матчі. Все ще попереду, ще нічого не втрачено!" - вважає наставник "Зорі".

"Те, що Руслан Маліновський у другому таймі перестав виконувати штрафні, це справді моє рішення. У першому таймі у нього були небезпечні дальні удари, але він краще б'є з гри, ніж зі стандартів. Вважаю, що у Желько Любеновича краще удар зі штрафних, а Руслан міг би зіграти на підборі", - пояснив своє тренерське рішення Юрій Вернидуб.

Нагадаємо, що "Зоря" у першому матчі плей-офф Ліги Європи поступилася "Легії" із рахунком 1:0.

Також дивіться відео голу "Легії".