УКР РУС

Вернидуб: Нехай "Карпати" добре ставляться до своїх тренерів і гравців, а не роблять політичні шоу

23 листопада 2014 Читать на русском

Після матчу проти "Ворскли" головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував інцидент, який виник між "Карпатами" і "Шахтарем".

"Головне, щоб завершилася війна, і ми повернулися додому. Це найбільша мрія не тільки в мене, а й у всіх хлопців. Я українець, можу розмовляти українською мовою, люблю свою країну, але те, що я бачив на матчі "Карпати" - "Шахтар"...Коли люди з футболу роблять політику... Я цього не розумію.

Я дуже поважаю Західну Україну. Я прожив на Івано-Франківщині 10 років і всі мене дуже поважають. Вистачить "Карпатам" вже листи писати, нехай добре ставляться до своїх тренерів і гравців, а не роблять політичні шоу.

Мені дуже це не подобається. Футбол - це спорт. Тут немає місця політиці. Всі наші хлопці - і луганці і донеччани дуже переживають. Там у всіх дуже багато залишилося рідних і близьких. Все, що вони заробили - залишилося там. Їм ще важче зараз, ніж комусь. Це просто крик душі", - сказав Вернидуб.

Нагадаємо, "Шахтар" відмовився виходити на поле в футболках з написом "Слава українській армії" перед матчем проти "Карпат".