УКР РУС

Вернидуб: Найважливіше зараз - зберегти команду

25 травня 2015 Читать на русском

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував перемогу над запорізьким "Металургом" (1:0) в 25 турі УПЛ і поділився планами на наступний сезон.

"Перший тайм повністю був під нашим контролем. Були моменти, не змогли забити. У "Металурга" особливо моментів не було. Лише єдиний удар впритул, коли Кршеван Сантіні вступив у гру. У другому таймі ми знову контролювали хід зустрічі, забили гол, після чого спокійно довели матч до логічного завершення, не давши шанс "металургам2 створити хоча б один момент.

Чи готова команда до Ліги Європи? Якщо ми билися за неї, то думаю, що так. Найважливіше зараз - зберегти цю команду. Звичайно, досить багато проблем. Не тільки у нас, але і у всіх. Постараємося зберегти команду. Якщо так буде, впевнений, що у нас велике майбутнє в тому складі, у якому ми є.

А якщо точково підсилитися хорошим нападником, про що я мрію, то можна замахнутися на достатньо серйозні результати. Недарма ми цього року боремося за четверте місце. Навіть якщо займемо п'яте, це все одно, в порівнянні з минулим роком, крок вперед. Бути в п'ятірці - дуже серйозний результат для нашої команди.

У нас достатньо молода команда. Ще вчора вони ніде не грали, а сьогодні пройшли в Лігу Європи. Великий поштовх цьому дали шість матчів кваліфікації Ліги Європи. Хлопці відчули, що це таке.

Прикра поразка від "Феєноорда"? Переживав, що вона вдарить в інший бік, зламає їх. Але вони виявилися справжніми чоловіками, переламали себе і показали досить гарний результат. Я їм низько вклоняюся. За своїх хлопців я піду і у вогонь, і у воду", - сказав Вернидуб.