УКР РУС

Вернидуб: На вагу золота кожна гра

29 квітня 2018 Читать на русском

Головний тренер луганської Зорі Юрій Вернидуб прокоментував перемогу своєї команди над рівненським Вересом (1:0) у матчі 29-го туру української Прем'єр-ліги.

"Гра була рівною. Після вилучення, яке було справедливими, нам полегшало. Не хочу образити хлопців, але футболу як такого особливо не було. Помітно, що пригнічені психологічно та непокояться за результат. Кожна гра на вагу золота. Треба готуватися далі до матчів, у яких все вирішуватиметься.

Зоря в більшості здолала Верес

На тренуваннях все нібито добре, але з Маріуполем і сьогодні перший тайм провалили, а в другому титанічними зусиллями досягли результату. Треба бути більш відповідальними, мужніми, коли виходиш на полі. Мені сьогодні не сподобались ні Харатін, ні Сілас, ні Андрієвський. Багато браку, помилок. Здавалося б, візьміть м'яч під контроль. Плюс, реалізація. Треба було забити та все б заспокоїлось. Верес можу привітати з хорошою грою, вони вміють оборонятись", – наводить слова Вернидуба офіційний сайт Зорі.

Нагадаємо, що підопічні Юрія Вернидуба здолали Верес завдяки голу Юрі Фрейтаса. Перемога дозволила луганцям скоротити відрив від полтавської Ворскли, яка іде третьою, до одного очка. Свій матч полтавці зіграють увечері проти київського Динамо.