УКР РУС

Вернидуб: МЮ приїхав за очками, але в нас є шанс вписати своє ім'я в історію

7 грудня 2016 Читать на русском

Головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб поспілкувався з журналістами на прес-конференції перед матчем Ліги Європи.

"Перш за все, хочу сказати, що нам пощастило потрапити в дуже сильну групу, в якій є такий клуб, як МЮ. Ми програли першу гру в Манчестері, але грали досить непогано і залишили гарне враження про нашу команду. Якщо завтра буде позитивний результат, то ми це запам'ятаємо на все життя. Це клуб зі світовим ім'ям. Там немає слабких футболістів. Всі імена зіркові.

Впевнений в тому, що у будь-якої команди завжди є шанс. Завтра МЮ потрібні очки, щоб забезпечити собі прохід далі. Ми вже втратили таку можливість, але маємо шанс залишити своє ім'я в історії "Зорі" на довгий час, адже немає нічого неможливого.

Найголовніше, що коли ми потрапили в цю групу, багато "доброзичливців" пророкували нам поразки з розгромними рахунками, але ми показали непоганий рівень гри. Так, програли 3 матчі, але по грі нікому не поступилися.

У мене мурашки йшли по шкірі, коли ми дізналися, що зіграємо з МЮ. Моурінью – мій улюблений тренер, мені імпонує його футбол. Нехай він не найкрасивіший, але він приносить результат.

Куди хотів би поїхати на стажування? Звичайно в МЮ. Буду дуже щасливий поспілкуватися наживо з Моурінью.

Дуже складно щоразу літати із Запоріжжя до Одеси. 3 роки ми живемо далеко від Луганська. Проблеми є, але потрібно жити далі. Сподіваємося, що колись повернемося туди, звідки виїхали", – сказав Юрій Вернидуб.

Моурінью: Матч з "Зорею" для МЮ вирішальний, але поле в Одесі крижане

Матч Ліги Європи "Зоря" – МЮ відбудеться 8 грудня в Одесі. Початок о 20:00. МЮ анулював придбані квитки громадянам Росії. 40-мільйонна креатура Моурінью має повернутись на поле в Одесі. Матч обслужить бригада арбітрів з Угорщини. Англійським фанатам радять не носити в Україні клубні кольори. На матч продано всі квитки. Моурінью обрав 19 футболістів, які полетіли в Одесу

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу