УКР РУС

Вернидуб: МЮ дуже складно щось протиставити

8 грудня 2016 Читать на русском

Головний наставник "Зорі" Юрій Вернидуб поспілкувався з журналістами на післяматчевій прес-конференції.

"Я вдячний своїм хлопцям. Так, ми програли – але ви розумієте, з ким ми грали. У першому таймі перекривали зони. У перерві сказав йти вперед, не боятися – бо не можна було протриматися весь матч, як в першій половині.

Тому в другому таймі хотілося проводити свої атаки. На жаль, на 47-й хвилині помилилися в центрі поля, а такі команди як МЮ, помилок не прощають. Ми намагалися атакувати, моменти були. В кінці пропустили другий м'яч. Я вітаю МЮ, ми ж зосередимося на чемпіонаті. Постараємося і в наступному році потрапити в Лігу Європи.

Для мене, тренерського штабу і футболістів – це велика школа. Проводячи такі матчі, футболісти будуть додавати в рівні. Є до чого прагнути. Хотілося б виступити краще, але що є, то є. Так, ми поступилися, але не так сильно, не так, як нам пророкували. Ми боролися з провідними європейськими клубами.

Я думаю, зіграло все-таки, що ми протистояли такому супернику як МЮ, це десь давило на хлопців. Вони грали не так, як зазвичай, навіть коли виходили на поле в Манчестері. Складно щось протиставити МЮ. Ми грали непогано в перших таймах і в Манчестері, і в Одесі, але цього мало.

Стажування в МЮ? Мені дуже цього хочеться. Сподіваюсь все вийде. Для мене це буде крок вперед. Пройти стажування в такому клубі з таким тренером – це великий плюс. Ми живемо за принципом "скільки б не вчився – все одно мало". Сподіваюсь все вийде", – сказав Вернидуб.

“Зоря” поступилась МЮ в Одесі. Дивіться відео голів і огляд матчу. Також читайте наші підсумки цього протистояння. Моурінью похвалив луганську команду після матчу.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу