УКР РУС

Вернидуб: Ми повинні зайняти місце не нижче третього

29 жовтня 2017 Читать на русском

Головний тренер Зорі Юрій Вернидуб прокоментував нічию своєї команди в матчі з Олександрією (2:2).

"Перший тайм повністю був наш, забили два м'ячі, 2:0 вигравали, могли забити ще, але, на жаль, не забили. У другому таймі сил залишилося побільше в Олександрії. Вони билися до кінця і зрівняли рахунок. Якщо сьогодні нічия, то так повинно і бути. У нас матчі з Олександрією завжди бійцівські. У першому колі зіграли 0:0 і сьогодні 2:2.

Зробимо аналіз допущених помилок, після яких пропустили м'ячі і будемо рухатися далі. Опускати голову і плакатися часу немає. У четвер вже гра в Берліні з Гертою, а в неділю в Києві з Олімпіком. Головне – правильно відновити хлопців, і щоб нас вистачило на ці ігри. А після буде перерва і всі ми відновимося.

Обидві команди хотіли сьогодні не програти. Звичайно, боляче втрачати два очки. Але не буду це показувати. Навпаки, хлопцям сказав тримати голову вище. Це життя. Ми повинні все це пройти. Нічого страшного в цьому не бачу. Всі живі і здорові. Це найважливіше. Гірше було б, якщо були б якісь втрати. Не тільки ми втрачаємо – Шахтар примудрився втратити очки зі Сталлю. Зараз ніхто не хоче програвати. Так навпаки цікавіше, коли гри бійцівські, а суперники непоступливі. Я впевнений в своїх хлопцях. Ми займемо те місце, яке повинні зайняти. А його ми повинні зайняти не нижче третього. Це наша мета і завдання", – цитує Вернидуба офіційний сайт Зорі.

Любеновіч зіграв 300-й матч у чемпіонаті України

Нагадаємо, матч Зоря Олександрія завершилася внічию з рахунком 2:2.