УКР РУС

Вернидуб: Ми обійшли "Динамо" і це тішить

23 жовтня 2016 Читать на русском

Керманич "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував перемогу над "Олімпіком" (2:0).

"Зараз у нас такий період, коли йде гра за грою. Розуміли, з ким граємо. Можу сказати на адресу "Олімпіка" тільки схвальні слова. Вони впевнено виглядають. Обіграли "Сталь", "Ворсклу". Гідно зіграли з "Шахтарем".

Хвилювався, розуміючи, що суперник не з легких. Тим більше, що до цього провели матч в Роттердамі. Знову програли, на жаль. Плюс – переліт, мало часу було. Хоча по грі, яку показали хлопці, можна зробити висновок, що відновилися. Отже, ми на правильному шляху. Хороша гра, забили два м'ячі, заслужено перемогли. Вдячний хлопцям. Ті, хто замінив основних футболістів, довели, що вони нічим не гірші і що на них можна розраховувати.

У нас непростий графік. Важко його витримати. Це показала і гра в Роттердамі. Едуард Соболь "наївся пристойно". Треба було дати йому відпочити. Залишили Соболя, Гречишкіна і Каменюку в Запоріжжі. Вони провели хороше тренування сьогодні. Всі інші приїхали до Сум. До слова, дав відпочити Саші Караваєву, якого я випустив тільки в другому таймі. Це ті люди, які провели всі матчі. Але, повторюся – Сухоцький, Опанасенко, Харатін, Паулінью, Денніс. Всі в строю. Будемо готуватися до гри на Кубок проти "Динамо".

Петряк? У нього невелика травма. Сподіваюся, що нічого страшного немає. Був удар в коліно. Сподіваюся, все буде добре.

Нарешті ми почали забивати з пенальті. Звичайно, це тішить. Рафаель Форстер спокійно і впевнено виконав останні пенальті. На сьогодні ми обійшли "Динамо", яке зіграло внічию. Це тішить.

Ліга чемпіонів? Зараз не хочеться про це говорити.

Мені гріх скаржитися на своїх підопічних, тому що вони демонструють хорошу гру. Вони молодці. Можливо, десь не щастить в груповому етапі Ліги Європи. Але давайте проаналізуємо. Матч проти "Фенербахче" – 1:0 виграємо, 3 хвилини додає арбітр, а нам забивають на 90+6. Нещасний випадок. Гра з "Манчестер Юнайтед" – так, програли. Різні полюси у команд, різні рівні. Однак забили б нам гол після якоїсь комбінації, а так: рикошет, відскок, Ібрагімовіч прочавив і 1:0. Зараз була гра з "Фейєнордом". Вважаю, що матч був рівним. Не хочу ображати суперника. Це відмінна команда з прекрасним тренером, але ми примудрилися самі собі "привезти" гол.

На цих помилках треба вчитися. Це дуже хороша школа для наших хлопців. Сподіваюся, що граючи там, вони будуть в чемпіонаті показувати ігри ще яскравіші і рости як професіонали і футболісти. Ну а ми спробуємо допомагати нашій збірній, виховувати хороших футболістів, які потім будуть робити все для того, щоб наша збірна теж відмінно виступала у відбіркових турнірах і виходила на чемпіонати Європи та світу", – сказав Вернидуб.

"Зоря" переконливо перемогла "Олімпік"

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях